mms

Presentatie en prestatie van websites voor bedrijf en particulier.

Multimedia-solutions.nl is een jong, snel mediabedrijf dat zich richt op de constructie van webgerelateerde presentaties en bevordering van bekendheid op het internet hiervan. Multimedia-solutions.nl biedt oplossingen.

Een website is een niet meer weg te denken onderdeel van moderne bedrijfsvoering geworden. Hadden vroeger winkels alleen een etalage en bedrijven alleen brochures, tegenwoordig kunnen ondernemingen en professionals niet meer zonder een goede presentatie in de digitale wereld. Vaak is de website het eerste contact van de potentiële klant met de onderneming.

Onderzoek heeft aangetoond dat klanten in slechts luttele seconden beslissen of zij verder willen met wat zij zien op het internet en daarom moet de eerste indruk goed zijn. Een perfecte website die aan de moderne eisen van het internet voldoet is daarom een "must" om succesvol te zijn. Echter, een fraaie website alleen voldoet niet om succesvol te zijn. Een webpresentatie dient tevens goed vindbaar te zijn tussen de honderdduizenden andere websites.

Multimedia-solutions.nl is gespecialiseerd in de realisatie van deze twee doelstellingen: Constructie van fraaie webpresentaties en bevordering van de prestaties hiervan op het net. Daarin schuilt de kracht van ons bedrijf en de groei van ons bedrijf en klantenbestand toont aan dat wij daarin succesvol zijn.

Multimedia solutions biedt naast webdesign meerdere diensten: webhosting, audio en video presentaties. Heeft u vragen mail ons gerust, wij geven graag vrijblijvend advies.

Nieuw

Driehoek Meubelen

Driehoek Meubelen AaMSTERDAM

Skyline Productions

Skyline Productions

Dierenkliniek Delfland

  Dierenkliniek Delfland

Loswaldebonnen

Stichting Loswal de Bonnen. Geheel vernieuwde  website CMS systeem,
 Responsive dus goed te zien van desktop computerschermen tot mobiele telefoons.